VERBEKE REIZEN
Ronde van Vlaanderenplein 17
9700 Oudenaarde
+3255304222
+3255319344
info@verbekereizen.be
Openingsuren
Maandag 10u - 12u30 op afspraak 14u00 - 18u30
Dinsdag 10u - 12u30 op afspraak 14u00 - 18u30
Woensdag 10u - 12u00 op afspraak 14u00 - 18u30
Donderdag 10u - 12u30 op afspraak 14u00 - 18u30
Vrijdag 10u - 12u30 op afspraak 14u00 - 18u30
Zaterdag 10u - 12u30 op afspraak op afspraak
Zondag
AFRIKA RUSLAND AFRIKA CANADA

INFO COVID-19

De wereldwijde impact van het coronavirus raakt onze sector het diepst van het hart. Maar erger nog, die impact raakt ook jou, de vakantieganger die op ons rekent. En net daarom blijven we er voluit voor gaan. Dat doen we onder meer door jullie zo goed mogelijk te informeren en jullie alternatieven en oplossingen aan te reiken als de vakantieplannen overhoop worden gegooid.

De wet voorziet dat de reiziger, wiens reis wegens onvermijdbare en buitengewone omstandigheden is geannuleerd, in principe recht heeft op terugbetaling van de reeds betaalde bedragen. Gezien de huidige buitengewone omstandigheden heeft de federale regering echter een tijdelijk ministerieel besluit uitgevaardigd, waarbij de reisorganisator wordt gemachtigd om geannuleerde reizen niet te vergoeden, maar om een voucher te verstrekken voor gebruik bij een toekomstige reis, in plaats van een terugbetaling. Deze maatregel is genomen om reisorganisatoren te helpen die vandaag geconfronteerd worden met een enorme vraag naar terugbetalingen terwijl zij de gelden reeds aan hun leveranciers betaalden en zij deze zelf nog niet terug hebben gekregen en misschien zelfs nooit zullen kunnen recupereren.

De voorwaarden van deze voucher zijn als volgt:
• De voucher vertegenwoordigt de totale waarde van het reeds door de reiziger betaalde bedrag;
• De reiziger hoeft geen kosten te betalen voor het afleveren van de voucher;
• De voucher is minimaal een jaar geldig;
• De voucher geeft uitdrukkelijk aan dat deze is afgegeven naar aanleiding van de corona-crisis waardoor hij ook gedekt is door de verzekering insolventie.

Net zoals u betreuren we de huidige situatie maar vragen uw begrip voor deze onvermijdbare en buitengewone omstandigheden die volledig buiten onze wil om plaatsvinden.
Zekerheden zijn er helaas niet momenteel. Een glazen bol hebben we ook niet.

We hopen dat onze klanten, onze familie, onze vrienden, onze collega’s, wijzelf…allemaal gezond en wel deze periode zullen doorstaan. We beloven jullie, zoals we reeds 22 jaar met hart en ziel doen, ten alle tijd bij te staan

We blijven bereikbaar gedurende deze periode via mail info@verbekereizen.be .

Warme groet

Hilde - Line - Elise

#ReisBewust
#ReisGerust
#WeAreTravel

BRON TEKST : VVR / TUI

MINISTERIEEL BESLUIT klik hier .