top of page
Verbeke Reizen club-med

Verbeke Reizen organiseert voor u de ultieme Club Med-vakantie

Verbeke Reizen club-med

De mooiste bestemmingen relaxed ontdekken met Club Med

Verbeke Reizen is uw partner om uw Club Med-vakantie tot in de puntjes te organiseren. Club Med-vakanties, dat zijn all-inclusive verblijven op mooie locaties. U beleeft ze in de zomer aan paradijselijke stranden en op mooi uitgeruste vakantieverblijven. Maar wintervakanties zijn eveneens mogelijk bij Club Med. Hierbij zijn dan een liftpas en lessen inbegrepen. Club Med-vakanties worden georganiseerd over de hele wereld. Kom vandaag eens langs bij Verbeke Reizen in Oudenaarde en boek de Club Med-reis van uw dromen.

Verbeke Reizen club-med

Club Med-vakanties in Frankrijk, Sicilië, Turkije, Marokko en nog veel meer

Bent u een fan van Club Med-vakanties, dan bent u altijd welkom bij Verbeke Reizen. Als vaste partner van deze internationale reisorganisatie geven we u graag tips en advies over de leukste Club Med-formules. Club Med staat voor veelzijdige reizen met een kwalitatieve all-inclusive formule. De zeer gevarieerde activiteiten en de aangename verblijfsomgeving maken van elke Club Med-vakantie een onvergetelijke ervaring.

Verbeke Reizen club-med

Uw luxe all-inclusive vakantie bij Club Med boekt u bij Verbeke Reizen

Verbeke Reizen neemt u graag mee naar de mooiste Club Med-locaties. U beleeft er uw vakantie volledig op uw eigen ritme. In de sportscholen van Club Med kunt u zich de hele dag uitleven en beleeft u op een speelse manier een actieve vakantie. Ook ontspannen staat centraal bij Club Med. U leeft tijdens uw vakantie volledig op uw eigen ritme. Culinair zijn Club Med-vakanties telkens een voltreffer. In elk clubdorp heeft u een volledig vrije menukeuze. De inrichting van de verblijven en de kamers is verfijnd en verzorgd.

Heeft u de smaak te pakken gekregen en wenst u te gaan voor een volledig relaxte en tegelijk sportieve vakantie?

Boek dan vandaag nog een afspraak bij Verbeke Reizen.

bottom of page