top of page

All-inclusive cruises of specifieke luxecruises bij Verbeke Reizen

We zijn uw cruisespecialist in de Vlaamse Ardennen

Een cruisevakantie, dat is de tijd stilzetten en genieten van het ritme van de zee. Bij Verbeke Reizen zijn we gespecialiseerd in cruisebestemmingen op de mooiste locaties ter wereld. Genieten van een all-inclusive cruise in het hoge noorden en tegelijk de fjorden bewonderen? Of liever een heerlijk exotisch verblijf op Griekse of Spaanse wateren aan boord van een luxueus uitgerust schip? Het kan tijdens een verblijf op een cruise. Met een cruise haalt u het beste uit uw vakantie. U geniet niet alleen van de bestemming en het uitzicht op de mooiste plekken ter wereld, maar ook van alle accommodaties op het schip zelf.

Verbeke Reizen cruises

Cruises met animatie en ontspanning of een discreet verblijf op een schip

Bij Verbeke Reizen bepaalt u zelf hoe uw verblijf op een cruiseschip eruitziet. Zo kunt u specifiek kiezen voor een cruise met kinderen of voor een luxecruise met de beste gastronomie. Houdt u van een levendige vakantie, dan kiest u voor een formule met de nodige animatie en recreatie. Een cruisereis met een meer discrete en persoonlijke bediening behoort eveneens tot de mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen kiezen we voor een cruisereis waar u vaak uitstappen maakt of een all-inclusive reis waar u continu geniet van het verblijf op zee.

shutterstock_1788405503.jpg

Cruisen is puur genieten dankzij Verbeke Reizen

Van welke vakantie u ook houdt, er is altijd wel een rederij die aansluit bij uw wensen. Griekenland, de Canarische Eilanden of een andere bestemming van uw dromen: cruisen is een heerlijke rondreis over zee zonder dat u telkens uw koffers hoeft in of uit te pakken.

Wenst u eindelijk uw droom waar te maken en een cruise te boeken waar u uw hele leven van gaat nagenieten?

Boek dan vandaag nog een afspraak met Verbeke Reizen.

bottom of page