top of page
Verbeke Reizen safari

Maak van uw vakantie een buitengewone safari met Verbeke Reizen

Verbeke Reizen safari

Safari is Swahili voor reizen

Verbeke Reizen uit Oudenaarde is uw specialist in safari's. Als liefhebber van het Afrikaanse continent hebben we de nodige expertise en kennis van de beste locaties en de mooiste reisformules. Safari's in Tanzania, Kenia, Zuid-Afrika, Namibië, Oeganda en Senegal? Het kan allemaal. Als reisagent ontdekken we zelf nieuwe mogelijkheden, die we graag met u delen als klant.

Een safari die u boekt via Verbeke Reizen, daarmee maakt u uw droom waar. Wedden dat u na uw safari persoonlijk alle dieren uit de big five hebt gezien? Tijdens meerdaagse safari's verblijft u bovendien op unieke locaties zoals in tentenkampen, die authentiek en tegelijk luxueus uitgerust zijn.

Verbeke Reizen safari

Dieren spotten en kennis maken met de unieke Afrikaanse landschappen

Wie droomt daar nu niet van? Tijdens een safari die u boekt bij Verbeke Reizen valt u van de ene verbazing in de andere. Het ene moment spot u van dichtbij olifanten, giraffen, leeuwen of neushoorns. Het andere moment wordt u helemaal stil van de weidse landschappen in de Afrikaanse nationale parken. U voelt de trillingen van de aarde als er een kudde olifanten of buffels langskomt en ziet tal van roofdieren in hun natuurlijke habitat.

Verbeke Reizen safari

Geniet van de onvergetelijke Afrikaanse zonsverduistering tijdens een safari

Wist u dat het woord safari afkomstig is van het Arabische woord safar, wat reizen betekent? Als reisbureau zijn we bij Verbeke Reizen verliefd op reizen en meer bepaald op het Afrikaanse continent en zijn safari's. Op safari gaan, dat is een ultiem gevoel van vrijheid en tegelijk eenheid met de natuur. U geniet van de onvergetelijke sterrenhemel en zonsondergangen én de observaties van roofdieren en verblijft in de beste lodges of tented camps.

Wil je graag uw droom waarmaken en een exclusieve safari als volgende vakantie boeken?

Maak dan vandaag nog een afspraak bij Verbeke Reizen.

bottom of page